Erdőművelő - Átképző Felnőttképző

Képzés bemutatása:

Az erdőművelő olyan szakember, aki részt vesz a csemetenevelési és maggazdálkodási munkákban. Erdősítést végez, ápolja az erdősítéseket. Részt vesz a biotikus és abiotikus károk felszámolásában.

Képzettséggel betöltendő munkakör:

6211 Erdészeti foglalkozású, Erdőfelújító. 6211 Erdőfenntartó, erdőművelő

Szakmai követelmények:

A szakma megszerzését követően, a szakképesítéssel rendelkező képes legyen: - szaporítóanyagot gyűjteni, - csemetét nevelni, - erdősítést végezni, - ápolási munkákat végrehajtani, - az állománynevelési munkákban részt venni, - a különféle károk felszámolásában közreműködni. azonosító száma megnevezése A képzés moduljai: 10979-12 Növénytani és vállalkozási ismeretek. 10982-12 Erdőművelés

A jelentkezés feltételei:

  • 16. betöltött életév
  • Alapfokú iskolai képzettség
  • szakmai orvosi alkalmasság szükséges
  •  Intézményünk 2014. szeptember 26-án tervezi ,indítani a tanfolyamot, egy-egy képzőhelyen minimum 12 fő jelentkezése esetén, a békéscsabai helyszínen kívül, az alábbi helyszíneken: Eger, Debrecen, Kecskemét, Baja, Jánoshalma Szolnok,Budapest, Székesfehérvár, Veszprém, , Sopron, Pécs Elméleti képzési idő aránya: 40% 160 óra , valamint 60 % gyakorlat 240 óra. Az elméleti tanfolyamba történt beiskolázásáról, intézményünk névre szóló hivatalos igazolást ad , melyet át kell adni a gyakorlati képzőhelynek.. A hallgató saját maga keresi meg, lakóhelyéhez legközelebb eső gyakorló helyet. . Amennyiben felmerül, a hallgató közvetlenül, a gyakorló hely részére téríti a gyakorlati képzés költségeit. A gyakorlati képzéshez, a szakmai és vizsgakövetelmények szerinti gyakorlati munkanaplót ad ki képzőszervünk, melynek alapján végezhető és hivatalosan igazolható a gyakorlati képzés megvalósítása. Csak a gyakorlati képzés megtörténtét és igazolását követően lehet szakmai vizsgára jelenteni a különböző képzések résztvevőit. Intézményünk havi részletfizetési kedvezményt nyújt, a tanfolyam ideje alatt, a résztvevőinek. Továbbá a mindenkori tanfolyami díjból, 10 % kedvezményt ad intézményünk, a GYES-en, GYED-en lévő szülőnek, a három,vagy több gyermeket nevelő szülőknek, valamint az 50.éven felülieknek.

Megszerezhető végzettség

Erdőművelő

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 400 óra

A képzés várható indulási ideje: 2015-02-27

Jelentkezési határidő: 2015-02-20

Jelentkezés helye: Magyarország, 5600 Békéscsaba, Kis-Tabán utca 5.

Támogatott képzés?

Szakképzés?

Minimum fő: 12

Maximum fő: 24

Eddigi jelentkezések: 0

Időbeosztás: rugalmas

Árak / támogatás

Irányár: 200.000 Ft

Vizsgadíj: 50.000 Ft



Tovább a képző adatlapjára »

Jelentkezés a tanfolyamra

A képzésre a jelentkezés már lezárult!