Szociális szakgondozó - Öveges Képző Kft

Képzés bemutatása:

A szociális szakgondozó, felsőfokú szociális diplomával rendelkező szakember irányításával képes a szociális ellátás intézményi és intézményen kívüli, a személyes szolgáltatások és a személytől távoli területeken szükséges szociális segítő feladatok ellátására. Segítséget nyújt - az ápolás, a személyes gondozás, a tervezés, a szervezés módszereinek és eszközeinek felhasználásával, a szolgáltatást igénybe vevő fizikai, mentális, szociális és lakókörnyezeti szükségleteinek kielégítéséhez, figyelembe véve annak életkorát, élethelyzetét, egészségi állapotát. Munkája eredményessége érdekében a kliensekkel és munkatársaival személyes kapcsolatokat kialakít ki, velük együttműködik. A szociális problémamegoldásban irányítással és kompetenciájának megfelelő területeken önállóan dolgozik. Ha szükséges, baleset vagy hirtelen egészségromlás esetén elsősegély nyújtására is képes. A szociális munka adminisztrációjának kialakításában és működtetésében tevékenykedik.

Képzettséggel betöltendő munkakör:

3513 szociális gondozó, szakgondozó gerontológiai gondozó, 3513 szociális gondozó, szakgondozó pszichiátriai gondozó, 3513 szociális gondozó, szakgondozó szenvedélybeteg gondozó 3513 szociális gondozó, szakgondozó szociális gondozó, szervező 3513 szociális gondozó, szak gondozó fogyatékossággal élők gondozója 3513 szociális gondozó, szakgondozó szociális gondozó és ápoló

A jelentkezés feltételei:

  • 18. betöltött életév
  • Középfokú iskolai képzettség
  • szakmai orvosi alkalmasság szükséges
  • A megjelölt képzési díj egyéni tudásszint felmérés esetén egyéni tudásszint beszámítással lett meghatározva. Egyéni tudásszint beszámítás nélkül a képzési díj 300.000,-Ft.

Megszerezhető végzettség

szociális szakgondohó

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 1300 óra

A képzés várható indulási ideje: 2017-01-03

Jelentkezési határidő: 2017-01-03

Támogatott képzés?

Szakképzés?

Minimum fő: 15

Maximum fő: 40

Eddigi jelentkezések: 0

Időbeosztás: Rugalmas

Árak / támogatás

Irányár: 50000 Ft

Vizsgadíj: 40000 Ft



Tovább a képző adatlapjára »

Jelentkezés a tanfolyamra

A képzésre a jelentkezés már lezárult!