Biztosításközvetítő (függő és független) (Biztosításközvetítő (függő és független)) - Soter-Line Oktatási Központ

Képzés bemutatása:

Biztosításközvetítő hatósági képzésünk keretein belül megismerkedik a pénzügyi piacok szereplőivel, intézményrendszerével, a biztosítási piac szereplőivel és működésével. Továbbá ismereteket fog szerezni a biztosításközvetítéshez kapcsolódó alapfogalmakról, és elsajátítja a pénzügyi matematikai alapfogalmakat. Mindemellett pedig megismeri a biztosításközvetítéshez kapcsolódó általános jogszabályokat és az egyes biztosításokra vonatkozó polgári jogi szabályozást is. A Soter-Line Oktatási Központ minden oktatója magasan képzett és nagy tapasztalattal rendelkezik, ezért maradéktalanul képesek Önnek átadni a szükséges ismereteket ahhoz, hogy sikeres vizsgát tehessen a biztosításközvetítő hatósági képzés végén.

Képzettséggel betöltendő munkakör:

A Biztosítási törvény értelmében 2008. július 1-jétől csak azon biztosításközvetítők jegyezhetők be a PSZÁF által vezetett Biztosításközvetítői regiszterbe, akik - felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, - rendelkeznek az OKJ államilag elismert biztosításszakmai szakképesítéssel, - függő- vagy független biztosításközvetítő hatósági vizsgával rendelkeznek.

A jelentkezés feltételei:

  • 18. betöltött életév
  • Középfokú iskolai képzettség
  • szakmai orvosi alkalmasság nem szükséges
  • a) érettségi vizsga vagy b) legalább 10 év biztosításszakmai tapasztalat, amit biztosítónál, biztosításközvetítői tevékenységet folytató gazdasági társaságnál (munkaviszony, megbízási vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszony keretében), illetve az államigazgatás pénzügyi, illetve gazdasági területén vagy biztosítók, biztosításközvetítők, szaktanácsadók szakmai érdek-képviseleti szervénél szerzett. A hatályos jogszabály értelmében a Biztosítási regiszterbe való bejegyzésnek további feltételei vannak.

Megszerezhető végzettség

Biztosításközvetítő

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 32 óra

A képzés várható indulási ideje: 2015-06-26

Jelentkezési határidő: Rugalmas/folyamatos

Jelentkezés helye: Magyarország, 1073 Budapest, Erzsébet körút 7.

Képzés helye: Magyarország, 1074 Budapest, Dohány utca 98.

Támogatott képzés?

Szakképzés?

Eddigi jelentkezések: 0

Időbeosztás: Rugalmas

Árak / támogatás

Irányár: 20 800 Ft

Vizsgadíj: 11 000 Ft



Tovább a képző adatlapjára »

Jelentkezés a tanfolyamra

Amennyiben Ön regisztrált felhasználónk, kérem, jelentkezzen be!

év hónap nap
vagy
vagy
Tartózkodási hely* Az a hely, ahol életvitelszerűen él
*-gal jelzett adatok kitöltése kötelező!