Élelmiszer-, vegyiáru eladó (OKJ 31 341 05) - Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft.

Képzés bemutatása:

Az Élelmiszer-, vegyi áru eladó szakember a kereskedelmi egységekben kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Az eladásra kerülő áruk raktározásával, állagmegóvásával, értékesítésre történő előkészítésével, eladótéri kihelyezésével, értékesítésével kapcsolatos feladatokat lát el. Közreműködik az áruk beszerzésének előkészítésében és lebonyolításában. Ellátja a kereskedelmi egység szabályszerű működésével kapcsolatos eladói feladatokat. Képzés célja: Ezt a képzést azért ajánlja szakértői gárdánk, mert olyan piacképes szakképzettséget szerez vele a résztvevő, amivel gyorsan el tud helyezkedni. Tudta? A legtöbb kereskedelmi cég, a jogszabályi előírások miatt, szakirányú végzettséget kér leendő munkavállalóitól. Törvények és kormányrendeletek is előírják, milyen munkakör milyen végzettséggel tölthető be. Aki ezt a szakmát választja, évek múltán is el tud helyezkedni, mert olyan képzettségre tesz szert, amivel a jövődben is számolhat, hiszen boltok és vásárlók 10 év múlva is lesznek. Oktatóinkat a szakma elismert képviselői közül állítottuk annak szolgálatába, hogy ezt a végzettséget a legmélyrehatóbb elméleti és gyakorlati tudással tudd megszerezni és alkalmazni. Képzés célcsoportja: Mindazok, akik jó kommunikációs készséggel rendelkeznek, és szívesen foglalkoznának emberekkel. Akik kereskedelmi egységben szeretnének elhelyezkedni. Akik saját boltot szeretnének nyitni, és ennek érdekében szeretnék elsajátítani a kereskedelmi egység szabályszerű működtetésének részleteit.

Képzettséggel betöltendő munkakör:

FEOR 5113 Bolti eladó Élelmiszer-, vegyi áru eladó, Zöldség-, gyümölcs eladó, ABC-eladó, Áruházi eladó, Élelmiszerbolti eladó FEOR 5117 Bolti pénztáros Árupénztáros

Szakmai követelmények:

Oktatott modulok: 11691-16 Eladástan 11992-16 Kereskedelmi ismeretek 10028-16 Az élelmiszerek és vegyi áruk forgalmazása 10029-16 A műszaki cikkek forgalmazása 11497-12 Foglalkoztatás I. 11499-12 Foglalkoztatás II. Szakmai gyakorlat teljesítése: Minimum 168 óra. Előzetesen megszerzett tudást a gyakorlati időbe is van mód beszámíttatani.

A jelentkezés feltételei:

  • Alapfokú iskolai képzettség
  • szakmai orvosi alkalmasság szükséges

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 480 óra

A képzés várható indulási ideje: 2019-02-02

Jelentkezési határidő: Rugalmas/folyamatos

Képzés helye: Magyarország, 7621 Pécs, Színház tér 3.

Támogatott képzés?

Szakképzés?

Eddigi jelentkezések: 0

Időbeosztás: Hétvégén

Árak / támogatás

Irányár: 55.000 Ft

Vizsgadíj: 30.000 FtTovább a képző adatlapjára »

Jelentkezés a tanfolyamra

Amennyiben Ön regisztrált felhasználónk, kérem, jelentkezzen be!

év hónap nap
vagy
vagy
Tartózkodási hely* Az a hely, ahol életvitelszerűen él
*-gal jelzett adatok kitöltése kötelező!