Elektronikai technikus (17-0195) - Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum

Képzés bemutatása:

Az elektronikai technikus a vállalat, intézmény, szervezet operatív területi vezetőjének közvetlen munkatársa. Alapvető feladata a szervezet gyengeáramú berendezéseinek és kapcsolódó villamos hálózatának üzemeltetése, a rendszerek dokumentált nyomon követése Feladata az alkalmazott irányítás,- és vezérléstechnikai installáció kezelése, összeállítása, üzemeltetése. Átlátja az alkalmazott gyengeáramú villamos berendezések jellemzőit, szükség esetén beavatkozik, hibafeltárást, hibakeresést végez. Képes az egyszerűbb gyengeáramú áramkörök tervezésére, ezek szimulációjára. Tisztában van a felhasználói programokkal, illetve azok alkalmazásával. Ismeri és alkalmazza a méréstechnikai elveket és eszközöket. Ismeri és alkalmazza a villamos biztonságtechnikai előírásokat. Alapvető gépészeti ismeretei révén együttműködik e szakterület munkatársaival. Önállóan vagy mérnöki irányítással elektronikus berendezések tervezésével, gyártásával, összeszerelésével, építésével, üzemeltetésével, karbantartásával és javításával összefüggő műszaki jellegű, egyéb kisegítő feladatokat végez

Képzettséggel betöltendő munkakör:

Villamosipari technikus (energetikai technikus); Villamosipari technikus (elektronikai technikus); Egyéb műszaki foglalkozású; Villamos gépek és készülékek műszerésze, javítója.

A jelentkezés feltételei:

  • Középfokú iskolai képzettség
  • szakmai orvosi alkalmasság szükséges
  • A regisztrációt követően a jelentkezőnek a lakcíme szerinti foglalkoztatási osztályon kell jelentkeznie, hogy a kiválasztott képzésre a támogatást megkapta-e. További teendőkről a foglalkoztatási osztály tájékoztatja a jelentkezőket.

Megszerezhető végzettség

Elektronikai technikus

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 900 óra

A képzés várható indulási ideje: 2019-03-27

Várható befejezése: 2019-10-18

Jelentkezési határidő: 2019-03-25

Jelentkezés helye: Magyarország, 1146 Budapest, Thököly út 48-54.

Támogatott képzés?
Támogató intézmény: Budapest Főváros Kormányhivatala Kerületi Hivatalai
Tájékoztató az igénybe vehető foglalkoztatást elősegítő képzésben történő részvétel támogatásáról (2019)
VEKOP 8.1.1-15-2015-00001
Ifjúsági Garancia VEKOP 8.2.1-15-2015-00001

Szakképzés?

Minimum fő: 12

Maximum fő: 30

Eddigi jelentkezések: 2

Időbeosztás: Hét közben délelőtt

Árak / támogatás

Irányár: 0 Ft

Támogatás leírása/feltétele: A regisztrációt követően a jelentkezőnek a lakcíme szerinti foglalkoztatási osztályon kell jelentkeznie, hogy a kiválasztott képzésre a támogatást megkapta-e. További teendőkről a foglalkoztatási osztály tájékoztatja a jelentkezőket.



Tovább a képző adatlapjára »

Jelentkezés a tanfolyamra

A képzésre a jelentkezés már lezárult!