Kézápoló és műkörömépítő - Pedi Suli Kft

Képzés bemutatása:

A kézápoló és műkörömépítő tanfolyam elvégzésével OKJ-s szakmunkásbizonyítványt kapnak a hallgatók, amellyel vállalkozást indíthatnak vagy alkalmazottként elhelyezkedhetnek bármilyen szépségszalonban.

Képzettséggel betöltendő munkakör:

Hagyományos / klasszikus manikűr, francia manikűr, japán manikűr annak speciális eszközeivel és anyagaival. Kéz- és körömápolás, masszírozás, SPA – kezelések, pakolások, paraffinos kézápolás, a természetes köröm díszítése – lakkozása. Professzionális műkörömépítés a tipes, sablonos, megerősítő technikák alkalmazásával. Levegőre kötő akril anyaggal, UV-zselével, porcelánnal UV-porcelánnal történő műkörömépítés. A kéz előkészítése a műkörömépítéshez, a megfelelő technika alkalmazása, műköröm formálása, az utántöltés műveletei az anyagcsoportnak megfelelően, a műköröm eltávolításának módjai, háziápolási tanácsadás.

Szakmai követelmények:

kézápolást kizáró és befolyásoló tényezők a manikűr folyamata, lépései, manikűr fajtái bőrápolási módok, SPA kezelések kéz- és körömdíszítési módok műkörömépítést kizáró és befolyásoló körülmények műkörömépítés alapismeretek műkörömépítés szakaszai műkörömépítés töltése és építése zselével vagy porcelánnal sablonos, tipes technikával történő építés műköröm anyagtípusonkénti építésének általános tudnivalói műköröm díszítésének módjai műköröm eltávolításának módjai műköröm alapanyagok

A jelentkezés feltételei:

  • 18. betöltött életév
  • Alapfokú iskolai képzettség
  • szakmai orvosi alkalmasság szükséges
  • A legmagasabb iskolai végzettségről szóló bizonyítvány fénymásolatának leadása (min. 8 osztály) 1/3 része a tandíjnak Kézápoló és műkörmös szakmai egészségügyi alkalmassági vélemény (ez a beiratkozáshoz még nem szükséges)

Megszerezhető végzettség

Kézápoló és műkörömépítő

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 350 óra

A képzés várható indulási ideje: 2019-03-25

Várható befejezése: 2019-07-22

Jelentkezési határidő: 2019-03-25

Támogatott képzés?

Szakképzés?

Minimum fő: 10

Maximum fő: 35

Eddigi jelentkezések: 0

Időbeosztás: Hét közben délelőtt

Árak / támogatás

Irányár: 125 000/99 000 Ft

Vizsgadíj: 40 000 Ft



Tovább a képző adatlapjára »

Jelentkezés a tanfolyamra

A képzésre a jelentkezés már lezárult!