Lábápoló - Pedi Suli Kft

Képzés bemutatása:

Köszöntünk a legrégebben lábápolókat oktató iskola honlapján! A lábápoló, pedikűr tanfolyam elvégzésével OKJ-s bizonyítványt kapnak a hallgatók, mellyel vállalkozást indíthatnak vagy alkalmazottként elhelyezkedhetnek bármilyen szépségszalonban. A tanfolyam ára tartalmazza: a modulzáró vizsgadíjakat vagyis 0 Ft a jegyzetek árát vagyis 0 Ft az anyagok – eszközök használatát a tanfolyam ideje alatt a gyakorlati órákon A díjjal kapcsolatban: Az órákra nem kell hoznia semmit, mi mindent adunk ahhoz, hogy kiváló szakemberré válhasson!

Képzettséggel betöltendő munkakör:

A lábon fellelhető kozmetikai hibák, betegségek felismerése, kezelése. Például: bőrkeményedések, sarokberepedések, tyúkszemek, benőtt körmök eltávolítása. Speciális befejező műveleteket: frissítő lábmasszázs, svédmasszázs, SPA kezelések, pakolások, borogatások, paraffinos ápolás, a természetes köröm díszítése – lakkozása, egyéb díszítő elemek használata, alkalmazása. Körömsarok benövésének szabályozása B/S spangéval. Felvilágosítás a tehermentesítő előnyeiről, viselési tényezőiről. Kézi, gépi, valamint kombinált pedikűr végzése.

A jelentkezés feltételei:

  • 18. betöltött életév
  • Alapfokú iskolai képzettség
  • szakmai orvosi alkalmasság szükséges
  • A legmagasabb iskolai végzettségről szóló bizonyítvány fénymásolatának leadása (min. 8 osztály) 1/3 része a tandíjnak Pedikűrös szakmai egészségügyi alkalmassági vélemény (Ez a beiratkozáshoz még nem szükséges)

Megszerezhető végzettség

szakmunkás bizonyítvány

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 350 óra

A képzés várható indulási ideje: 2019-03-02

Várható befejezése: 2019-06-28

Jelentkezési határidő: 2019-03-02

Támogatott képzés?

Szakképzés?

Minimum fő: 10

Maximum fő: 26

Eddigi jelentkezések: 0

Időbeosztás: Hétvégén

Árak / támogatás

Irányár: 99 000 Ft

Vizsgadíj: 40 000 Ft



Tovább a képző adatlapjára »

Jelentkezés a tanfolyamra

A képzésre a jelentkezés már lezárult!