INGYENES ANGOL haladó nyelvtanfolyam - Középfokú - Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum

Képzés bemutatása:

A felületen ALAPFOKÚ vagy KÖZÉPFOKÚ képzésre tud regisztrálni, de a képzések az alábbi szinteken indulnak: kezdő, újrakezdő (A1), középhaladó (A2), haladó (B1), középfokú nyelvvizsgára (B2) felkészítő. Szintfelmérés kötelező a beiratkozáskor, és az elért eredménye alapján soroljuk be a szintjének legmegfelelőbb csoportba. A teljes képzés , a modulzáró vizsgák és a záróvizsga ingyenes, azonban a tankönyvet Önnek kell megvásárolnia. Ennek ára kb.4-5.000,-Ft. A 120 órás képzésen kívül minden résztvevő ingyenes, 600 órányi E-learning tananyaghoz kap hozzáférést. Beiratkozás és szintfelmérés: a BVHSZC Raul Wallenberg Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában (Budapest VI. Rippl-Rónai u.22-26-Hősök terénél) az alábbi időpontokban: június 3-4-5, hétfő-kedd-szerda 15.00-18.00 Tanfolyamok: - hétfő-kedd -szerda-csütörtök-péntek heti 5x5 óra - 09:00-13:00 - hétfő-kedd -szerda-csütörtök-péntek heti 5x5 óra - 17:00-21:00 A fent megadott két lehetőség közül tetszőlegesen választhat egyet. A szintfelméréssel és a beiratkozással kapcsolatos adminisztratív teendők összesen 1 órát vesznek igénybe. Kérjük, hozza magával az alábbi iratokat (eredetiben): - személyi igazolvány - lakcímkártya (Budapesten vagy Pest megyében bejelentett lakhely vagy tartózkodási hely) - TAJ kártya - legmagasabb iskolai végzettségét igazoló okirat (legfeljebb középfokú végzettség vagy szakképesítés)

A jelentkezés feltételei:

  • szakmai orvosi alkalmasság nem szükséges
  • - Munkaképes korú (16-65 év) és jelenleg nem vesz részt hazai vagy Európai Uniós forrásból támogatott, felnőttképzés keretében megvalósuló idegen nyelvi képzésen. - Legfeljebb középfokú végzettséggel vagy szakképesítéssel rendelkezik. (Egyetemi/ főiskolai diplomával rendelkezőket nem támogat ez az uniós program, de középiskolások, egyetemisták, főiskolások, beragadt (első) diplomások és OKJ-s bizonyítvánnyal rendelkezők jelentkezhetnek) - Még nem vett részt VEKOP 851 keretében szervezett más nyelvtanfolyamon. (a támogatás egyszeri) Közoktatásban, felsőoktatásban és felnőttoktatásban fennálló tanulói/hallgatói jogviszony (nappali,levelező,esti) NEM kizáró ok, és az sem kizáró ok, ha jelenleg nincs tanulói/hallgatói jogviszonya vagy munkaviszonya.

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 120 óra

A képzés várható indulási ideje: Rugalmas/folyamatos

Jelentkezési határidő: 2019-06-02

Jelentkezés helye: Magyarország, 1068 Budapest, Rippl-Rónai utca 26

Képzés helye: Magyarország, 1068 Budapest, Rippl-Rónai utca 26

Támogatott képzés?
Támogató intézmény: Európai Unió

Szakképzés?

Minimum fő: 14

Eddigi jelentkezések: 34

Időbeosztás: Hét közben délután

Árak / támogatás

Irányár: 120000 Ft

Támogatás leírása/feltétele: A projekt célja, hogy modern eszközökkel és modern módszertannal lebonyolított nyelvi képzésbe vonja be a térségben élő célcsoportokat, mivel az idegen nyelvi készségek fejlesztése mind általánosságban, az egyén fejlődése, mind a munkaerő-piaci szempontból kiemelt jelentőségű. Ezen kívül az elmúlt évtizedekben a többnyelvűség kifejezetten felértékelődött, jelentősége a kisebb méretű országok állampolgárai, munkavállalói esetében különösen nagy. A pályázat közvetlen célcsoportja a munkaképes (16-65 és közötti életkorú), idegen nyelvből készséggel nem vagy alacsony szinten rendelkező, legfeljebb középfokú végzettségű, vagy szakképesítéssel rendelkező lakosság. A projekt keretei között a célcsoport számára nyelvi képzéseket szervezünk, hogy így növelhessük esélyeiket a munkaerő-piacon. A Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum 2000 főt von be a pályázat időtartama alatt az idegen nyelvi képzésbe. A projekt megvalósítási ideje: 2017. december 1.- 2019. november 30. (24 hónap) A megvalósítás költsége: 304 250 000 Ft Támogatás mértéke: 100% Kedvezményezett: Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum



Tovább a képző adatlapjára »

Jelentkezés a tanfolyamra

A képzésre a jelentkezés már lezárult!