Képzés bemutatása:
A jelentkezés feltételei:
-
szakmai orvosi alkalmasság nem szükséges
Általános tudnivalók:
A képzés hossza: óra
A képzés várható indulási ideje:
Várható befejezése:
Jelentkezési határidő:
Támogatott képzés?
Szakképzés?
Eddigi jelentkezések: 0
Árak / támogatás
Irányár: Ft
Tovább a képző adatlapjára »
Jelentkezés a tanfolyamra
A képzésre a jelentkezés már lezárult!
Építõ- és anyagmozgató gép kezelõje - Emelõgépkezelõ (kivéve targonca) /Darukezelõ
2020-07-00 - Debrecen, Kolónia utca 1/A.
...
Tovább »
Kutyakozmetikus 10884404
2023-10-20 - Debrecen, Széchenyi utca 8.
“A kutyán kívül az ember legjobb barátja a könyv. A kutyán belül nem lehet olvasni.”
Alexandra Horrowitz – A kutya szerint a világ c. könyv mottója
Amennyiben egyetért a fenti mottóval, és nemcsak szabadidejét szeretné négyláb...
Tovább »
Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó
0000-00-00 - Tatabánya, . .
A zöldség- és gyümölcsfeldolgozó feladata a különböző zöldség- és gyümölcskészítmények technológiai
műveleteinek szakszerű, önálló, gazdaságos végrehajtása a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai
követelmények ...
Tovább »
INGYENES Digitális írástudás tanfolyam
0000-00-00 - Alsóvadász, .
Digitális írástudás tanfolyam
Kiemelt ingyenes képzési ajánlat - Új - 2022
A közelmúltban írástudás alatt az írott anyagokból nyert információ hasznosításának képességét értettük. Ez többféleképpen is megfogalmazódik. Az ...
Tovább »
Olasz kezdő (A1/1) - Alapfokú
2024-04-29 - Budapest, Erzsébet körút 7..
Miért az olasz nyelv?
„Gondold meg, hogy ez a nap soha nem virrad fel még egyszer!” – Dante Alighieri
A dallamos, muzikális olasz nyelv sok magyar szívét megnyerte már. Az 1990-es évek elején fellendült hazánkban az olasz nyelvet tan...
Tovább »
Norvég középhaladó (B1/2) - Középfokú
2024-04-27 - Budapest, Erzsébet körút 7..
Miért a norvég?
Február: Visszatér a nap. – Roald Amundsen
A norvég a germán nyelvek északi ágához, a skandináv nyelvek nyugati ágához tartozik, zömében Norvégiában beszélik.
A modern norvég nyelv két nagy dialektikus ágra bom...
Tovább »