Képzők

AURUM Oktatási Központ Kft Képző értékelése

Jóképzés.hu

Kapcsolat:

Székhely: Magyarország 8200 Veszprém Bajcsy-Zsilinszky utca 15

Tel: +36-20/54-18114

E-mail: tompel@leancenter.hu

Web: http://leancenter.hu/kepzesitematikak/kepzeslista


Magunkról:

A LEAN, a SIX SIGMA, a TPM és a KAIZEN nem csupán eszközök gyűjteménye, mint azt sokan gondolják, hanem egy STRUKTURÁLT, szisztematikus és TUDATOS rendszer, ahol nem a tevékenységeken, hanem a tevékenységek közötti kapcsolatokon és a körülményeken van a hangsúly. Az, hogy mit csinálunk, rendszerint technológiai kérdés, de az, hogy hogyan és miért, már sokkal összetettebb dolog, ezért is nehezebb foglalkozni vele. Egy jól MEGTERVEZETT FOLYAMAT képes önmagát szabályozni és reagálni a változó körülményekre. Ha minden nap felborítjuk a folyamatainkat, akkor a tűzoltás mellett nem marad időnk azzal foglalkozni, hogy feltehetően rosszul definiáltuk őket. Egy kevésbé hatékony, de KISZÁMÍTHATÓ folyamat jobb, mint egy hatékonyabb, de kiszámíthatatlan, mivel az elsőt lehet fejleszteni, az utóbbit nem. Ezen rejtett összefüggések felszínre hozása és javítása a lean és kaizen szemlélet esszenciája, amivel tanácsadóink elkötelezetten foglakoznak.

A lean gondolkodásmód az a kapocs, amely segít egy folyamatosan javuló, egyre hatékonyabb egészet, egy jól működő rendszert alkotni, mind kis-, mind nagyvállalati szinten. TÜV által minősített auditoraink, six sigma expertjeink segítségével egy üzleti szituációt komplex módon is elemzünk. Szívesen megyünk bele azonban részletekbe is, foglalkozunk PMI és Prince2 projektekkel. Célunk, hogy felmérve az adott megbízónál tapasztalt folyamatokat, testre szabott és finomhangolt gyakorlati megoldásokat biztosítsunk.

Hisszük és tudjuk, hogy a gyártási, logisztikai vagy bármely folyamat fejlesztéséhez elengedhetetlenül szükség van a HUMÁN OLDAL bevonására is, hogy a fejlődés fenntartható legyen. Emiatt minden programunkban kiemelten fontos szerepet kap azon módszerek átadása is, mellyel növelhető a DOLGOZÓI MOTIVÁCIÓ, elkötelezettség, a TELJESÍTMÉNY és lojalitás, ezzel együtt csökkenthető a fluktuáció is adott szervezeten belül. Egy rendezett, kényelmes, ERGONÓMIAilag megfelelően kialakított munkahelyen dolgozni sokkal motiválóbb, mint ott, ahol az alapvető feltételek ugyan rendelkezésre állnak, de azok kaotikus halmazában soha nem kerülnek a dolgozók a FLOW állapotába, vagyis soha nem fogják tudni a maximumot kihozni önmagukból. Mi segítünk abban, hogy a munkatársak sokkal többször átéljék a flow-élményt és egyre AUTONÓMabbá váljanak. Emellett olyan módszereket-technikákat adunk át, mellyel bőségesen kiaknázható az emberi KREATIVITÁS, a legnagyobb és legfontosabb ÉRTÉK a vállalat számára. Ezen kreativitás aktivizálásával, a dolgozói ÖTLETEK minél szélesebb körben történő felhasználásával a vállalat ma még álmodni sem mer arról, hogy hova fejlődhet és milyen piaci előnyöket zsebelhet be a konkurenciával szemben. De ahogy mindent, ezt is lehet persze rosszul csinálni. Mi azonban ismerjük már azokat a buktatókat, amibe a vállalatok több mint 50%-a beleesik, amikor be akarja vezetni a lean-t és elindít egy elve kudarcra ítélt „INVOLVEMENT OF PERSONEL” kampányt. Ugye, az Ön cége nem fog beletartozni ebbe az 50%-ba?

Nem csak tanácsokat adnunk, elemzünk, fejlesztünk, de KÉPEZZÜK is a szakembereket, olyan alap-, haladó- és expert szintű lean tudásanyaggal, mellyel hosszútávon ők maguk is képesek lesznek kézben tartani és ésszerűen továbbfejleszteni saját folyamataikat.
A vezetőknek a lean tudás mellett pedig olyan alapvető pszichológiai és vezetői ismereteket is átadunk, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy hatékonyan tudjanak a csapattal és a csapatban működni, őket pedig, mint valódi vezető elismerjék és kövessék! Mert, hogy a lean egy „SZOCIO-TECHNIKAI RENDSZER”, mely az embert és a technológiát együttesen értelmezi. Mindkét oldalt folyamatosan fejlesztenünk kell a sikerhez és ez az, amivel a LeanCenter foglalkozik!

Mostanában induló képzéseink:

A képző összes képzése