Képzők

Átképző Felnőttképző Képző értékelése

Jóképzés.hu

Kapcsolat:

Székhely: Magyarország 5600 Békéscsaba Kis-Tabán utca 5

Tel: 06-66-546-474 +36 30 303 2750

E-mail: info@atkepzes.com

Web: www.atkepzes.com


Magunkról:

Átképző Felnőttképző Reintegráló Információs Betéti Társaság általános szakmai bemutatása
Rövidített név: Átképző Felnőttképző
Székhely: 1052 Budapest Pesti Barnabás utca 4.sz.
Telephely-Postacím: 5600 Békéscsaba, Kis Tabán u 5.
Intézményi képzési engedély száma: E-000805/2014.
Intézményünk 1994-en alakult családi vállalkozásként.
Miért jó a családi vállalkozás? Elsősorban, összetartó közösség. Munkatársainkkal, tanárainkkal,trénereinkkel cégünk nagyobb fokú rugalmasságra képes, mint egy központilag irányított, nehezen mozduló nagy intézmény.
Az alapításunk óta eltelt 20 év során munkatársaink és képzéseinken résztvevők számára kellemes, barátságos, családias környezetet hoztunk létre magán iskolánkban, Békéscsaba, Kis Tabán u 5. szám alatt.
Miért ajánljuk, hogy felnőttképző intézményünkben tanuljon?
 Majdnem 100 %-os eredménnyel vizsgáznak képzéseink befejezését követően hallgatóink
 Korszerű módszerekkel képezünk,
 Kiváló személyi és tárgyi feltételekkel rendelkezünk
 Megbízhatóak és hitelesek vagyunk,
 Folyamatosan Megrendelőink rendelkezésére állunk,
 Speciális saját akkreditált képzési programokat készítünk, megrendelőink igénye szerint
 Alkalmazkodva megrendelőink igényeihez, távoktatásban is kontakt kapcsolattal, és tanári mentorálással bővítve képezünk bárhol az országban
 Felnőttképzési szolgáltatásainkat a felnőttképzési törvény értelmében, és teljes terjedelmében biztosítjuk hallgatóinknak, térítésmentesen

Megrendelőink igényeit, magas színvonalon igyekszünk kielégíteni, s hozzá segít ehhez szakmai vezetőnk, továbbá tanáraink, trénereink, tanácsadóink, akik kiváló szakmai tudással, ember tisztelettel és tisztességgel rendelkeznek, szívesen végezik feladataikat. Tudják, hogy az általuk felkészített hallgatók, a hazai munkaerőpiacon, csak versenyképes tudással tudják megállni a helyüket.
Korábbi képzéseinkre vonatkozó tapasztalataink:
Tapasztalható az élet bármely területén, fontos szerepet játszik az élethosszig tartó tanulás. Az embereknek nap mint nap, új ismeretekre kell szert tenniük, hogy alkalmazkodni tudjanak a gyorsan változó társadalmi, politikai, gazdasági kulturális környezethez, hogy megtalálják helyüket a munkaerőpiacon, és a mindennapokban is.
Számunkra pozitív tapasztalat, hogy Intézményünkben, szinte csak olyan résztvevőkkel találkoztunk, az elmúlt 20 év alatt, akik elkötelezetten vettek, vesznek részt az adott, és általuk igényelt szakképesítést nyújtó tanfolyamokon.
Láthatóan kialakult a felnőttképzésnek két meghatározó tényezője, az életkor, és a munkaerőpiaci szükséglet. Hallgatóink ezen elkötelezettsége alapján, vizsgaeredményeink nagyon jónak mondhatóak, s ez nagymértékben motiválja intézményünket, s örömmel, szívesen dolgozunk a felnőttképzésben.
Kiváló jó fejlődési irány az, hogy a támogatott képzési programoknak erős a munkaerő-piaci orientáltsága, új helyzetet teremtve a felnőttképzésben.
Elhelyezkedés segítése, intézményünk részéről:
Hallgatóink elhelyezkedését elsősorban azzal segítjük, hogy a képzési tematikán kívül, fakultatív módon, -- annak aki igényli, de szinte mindenki igényli - , álláskeresési technikát, önéletrajz írást, önismeretet, és konfliktus kezelést tartunk néhány órában, amennyiben nincs előírva, akkor tematikán kívül.
Azon túl, mindig készen állunk arra munkatársainkkal együtt, hogy ha szükséges, lelki segítséget nyújtsunk hallgatóinknak, a szakképesítések megszerzése után is, melyre igen nagy igény mutatkozik. Nem csak az ifjak körében vannak „sajátos nevelési igényűek,” a felnőttek körében is, de inkább úgy nevezném, hogy „folyamatos személyes támogatást igénylők” , akik csak úgy tudnak szakmát szerezni, ha a képző speciális helyzetükre tekintettel, minden alkalmat megragadva odafigyel az ilyen résztvevőkre, támogatva önértékelésüket, önbecsülésüket, és céljaik megfogalmazását segíti.
Igazi nagy és minden tekintetben megbízható igazi nagy segítség az elhelyezkedéshez a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által működtetett Virtuális Munkaerőpiaci Portál: vmp.munka.hu
Továbbá segítjük azzal is tanulóink elhelyezkedését, hogy munkaerő közvetítő üzleti partnereink honlapjára, térítésmentesen feltölthetik önéletrajzukat, és így egymásra találhat munkaadó és munkáltató. E honlapok: www.allas.hu; www.universitas.hu
A pályakövetési rendszer pillanatnyilag elég nehézkes, mert inkább a telefonos megkeresés, vagy az elektronikus úton történő megkeresés működik egy ideig, de ha telefonszámot, vagy e-mailt cserél az érintett, azt követően nehezen elérhető, amennyiben elérhetőségeit változtatja.
Mivel a képzéseink során, sok munkáltatóval van dolgunk, megpróbáljuk az egy-egy területen végzetteket kiajánlani úgy, hogy megkérdezzük, nincs-e szükségük, az adott képesítést szerzett munkavállalókra. Némely szakma területén, igen hatékony forma.
Természetesen a legnagyobb segítség, a több munkahely lenne, a fejlett infrastuktura, itt Békés megyében is.
Intézményünk számára is kihívásként jelenik meg e sok változás, és minket is változtatásra, további fejlődésre késztet.
Cselekvéseink, továbblépéseink előtt, igyekszünk átgondolni a rendelkezésre álló információkat, lehetőségeket.
Mint eddig, továbbra is etikusak, hitelesek, kívánunk lenni, kölcsönös tiszteletben élve felnőtt hallgatóinkkal, partnereinkkel, igyekezve szakmai képzési igényeiket, optimálisan kiszolgálni, minőségi képzéssel, és emberi szeretettel.
Annak ellenére, hogy néhányan sötétre színezik szeretett országunk jövőjét, nekünk mint kis vállalkozóknak nagy reménységünk van arra, hogy az emberek folyamatos szemlélet váltásának elősegítése következtében, küzdeni fognak a munkahelyekért, a saját maguk, és családjuk megélhetéséért, boldogulásáért.
Mérföldköveink:
1995. saját tulajdonú négy tantermes, magán iskola vásárlása, kialakítása, klimatizálása stb.
2000. évben önkéntes tagjai lettünk a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának
2000. évben tagjai lettünk a Felnőttképzési Vállalkozások Szövetségének (Fvsz)
2001. MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszert vezettünkbe, , és folyamatos működtetjük jelenleg is.
2003. Intézményünk akkreditálása, mely azóta folyamatos, és érvényes pillanatnyilag is 2015.évig
2010. Menedzsmentünk elhatározta, cégünk átnevezését, és székhelyének Budapestre történő áthelyezését, alkalmazkodva a jelen kihívásaihoz. A piacon már jól bejáratott Gyarakiné és Társai Bt. teljes jogutódjaként jelentünk meg, mint Átképző Felnőttképző Reintegráló Tanácsadó Információs Betéti Társaság. E változtatással, a nevünkben hordozzuk tevékenységünket, mely látható bármely dokumentációkon, hirdetéséken, stb.
2011. Intézményünket akadálymentesítettük a fogyatékkal élő jelentkezőink fogadásár
2012. Jövőnk további formálásával telt el. Megszüntettük a nem rentábilis képzéseinket, mint.pl. a kategóriás képzést, mint hatósági képzést, s új szakmai képzéseket indítottunk, a hiány szakmák területein annak érdekében, hogy a mindenkori kihívásoknak társadalmi változásoknak megfeleljünk.
2013.év szeptember 01.napjától, új törvények, rendeletek léptek, és lépnek életbe, melyeknek minden tekintetben meg kívánunk felelni, ezért új képzési és szervezési stratégiákat dolgozunk ki.
2014. évi terveink bővítettük létszámunkat egy olyan szakmai vezetővel, aki nagy tapasztalattal rendelkező felnőttképzési szakértő, intézmény akkreditációs szakértő, közoktatási szakértő, andragógus tanár, különböző szakterületeken vizsga elnök, vagy tag. Tovább bővítettük szakembereink számát, egy menedzser- ügyvitel szervezővel mint egyben számítástechnikai szakemberrel, valamint egy oktatási referenssel. Akkreditációnk hivatalosan meghatározott érvényességéig, 2014. augusztus 31-ig, elkészítjük képzési programjainkat engedélyeztetésre.
Folyamatosan együtt dolgozunk a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjával, ahová ajánlattételi felhívásuk alapján, pályázatokat nyújtunk be, és nyerünk minden alkalommal néhány hiányszakmában történő képzési lehetőséget. Természetesen, folyamatosan figyeljük a pályázati lehetőségeket, és pályázunk annyit, amennyi végrehajtására kapacitásunk van. Természetesen nem mindegyik pályázatunk sikeres, de mégis örömmel tölt el bennünket, hogy annyi munkánk van, amennyire pillanatnyilag a haladásunk megtartására szükség van. Mint eddig is, sok pályázati felhíváson kívánunk eredményesen részt venni. Több megyében, kialakítottuk képzőhelyeinket, melyeket tovább kívánunk bővíteni ez évben is.
S ami még fontos vállalkozásunk életében, hogy 2014.év januárjában, beléptünk a megalakult Munkástanácsok Országos Szövetségébe,egyetértve céljaikkal, és elkötelezettségükkel.
Békéscsaba, 2014. Gyaraki Jánosné cégvezető

Mostanában induló képzéseink:

Álláskeresési és munkaerőpiaci tréning

Indulás várható ideje: Rugalmas/folyamatos

Hossza: 4 modulx 18 óra

Támogatott képzés?

Szakképzés?

Helye: Magyarország, 5600 Békéscsaba, Kis-Tabán utca 5.


Képzés további részletei »

A képző összes képzése