Képzők

Central European Vocational Educational Centre Kft. Képző értékelése

Kapcsolat:

Székhely: Magyarország 9027 Győr Ipar utca 51/a

Tel: 96/231070

E-mail: tanfolyam@ihh.hu

Web: www.cevec.hu/


Magunkról:

A Central European Vocational Educational Centre Kft. (CEVEC) 1990-ben alakult és BN Machinery Kft. néven kezdte meg tevékenységét. Akkori neve még a megalakításkor végzett fő tevékenységét - cégek számára komplex szolgáltatás nyújtása, a gépbeszerzéstől kezdve a munkatársak betanításáig - tükrözte. Az idők folyamán Magyarország és a világ piaci helyzetének változásaihoz alkalmazkodva a kft. tevékenységei közül az oktatási, pályázatírási és tanácsadási volumen vette át a vezető szerepet, s ma is e tevékenységek túlsúlya jellemzi a cég életét. A Central European Vocational Educational Centre tevékenységét nagy szakmai gyakorlattal és tudással rendelkező vezetőgárdával irányítja. Kiváló külső és belső munkatársak végzik az oktatást, tematikájukban és gyakorlatukban az aktuális piaci igényekhez alkalmazkodva.
A cég alapfilozófiája – „Mindig az elsőségre kell törekedni!” - tükrözi azt is, hogy minden esetben a megrendelők igénye az első, ezt tartjuk a legfontosabbnak.
Cégünk számos ingatlannal is rendelkezik (pl.: Balatonszemesi Oktató Központ; Győr, Ipar utca 51.), melyeket úgy hasznosít, hogy a különböző célfeladatokra kompletten berendezve álljanak rendelkezésre.

Fényképek

Mostanában induló képzéseink:

A képző összes képzése