Képzők

Csepel Oktatási és Szolgáltató Kft (Adu Oktatási Központ) Képző értékelése

Kapcsolat:

Székhely: Magyarország 1211 Budapest Táncsics Mihály utca 78.

Tel: 06-1-276-3111

E-mail: felnottkepzes@adu-csepel.hu

Web: www.adu-csepel.hu


Magunkról:

A Csepel Oktatási és Szolgáltató Kft. (Adu Oktatási Központ) az ország jelentős oktatási magánintézményei közé tartozik, amely integrált képzési rendszert alkot. A 1991. december 4-én alapított és 2002 december 14-től akkreditált, majd 2014. augusztus 29-től bejegyzett felnőttképzési intézményünkben megteremtettük a „Tanulás egy életen át” EU közösségi norma szerinti korszerű gyakorlatorientált szakképzés feltételeit.
A felnőttképzés keretében államilag elismert képzéseket végzünk a gépészeti, elektrotechnika-elektronikai, közlekedési, vendéglátás-turisztikai, építészeti, könnyűipari, mezőgazdasági, élelmiszeripari, egyéb szolgáltatások, rendészet, honvédelem és közszolgálati szakmacsoportokban.
2010. március 01-től a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott (A közúti közlekedési ágazatban használt önjáró emelő- és rakodógépek képzéséhez kötelezően előírt) engedély alapján hatósági vizsgát szervezünk és vizsgáztatunk.
A Veszprémi Egyetemmel együttműködve szervezzük az államilag elismert Pannon Nyelvvizsgát.
Az államilag finanszírozott munkaerő-piaci képzések mellett kiszolgáljuk a vállalatok és egyének képzési igényeit Budapesten és az ország hét régiójában. Emellett kompetencia alapú képzési szolgáltatásokat nyújtunk vállalatoknak, valamint az állást keresők részére speciális tanfolyamokat szervezünk. Tanfolyamainkat intenzív és esti formában szervezzük. Az intenzív és esti tanfolyamok színhelye: telephelyünk és kívánság szerint a megrendelő által megjelölt hely. A gyakorlati képzést saját, vagy partner vállalataink telephelyein szervezzük meg.

Mostanában induló képzéseink:

A képző összes képzése