Képzők

Nomina 3P Zrt Képző értékelése

Kapcsolat:

Székhely: Magyarország 1143 Budapest Gizella út 36

Tel: +36 1 251 4878

E-mail: detari.krisztina@nomina3p.hu

Web: www.nomina3p.hu


Magunkról:

A 100 %-os hazai tulajdonban lévő Nomina 3P Termelő, Kereskedelmi és Oktatási Zrt-t magánszemélyek alapították, mely folyamatos fejlesztés, átalakulás után érte el mai formáját.
Évente mintegy 1.500 – 2.000 fő – a középiskolából kikerült fiatal és aktív felnőtt korosztályig, a munkanélküliektől a nagyobb tudásra, magasabb képzettségre vágyó munkavállalókig - részére képzési lehetőséget biztosít.

A Nomina 3P Zrt. által oktatott szakképzés minden időszakban is a munkaerő piaci igényekhez igazodóan alakította képzési profilját. Az eltelt több mint 20 évben a műszaki szakképzéstől az egészségügyi-szociális képzéseken keresztül a közgazdasági, nyelvi, informatikai képzések széles palettáját biztosította a képzésre szoruló munkanélküliek, a képzés iránt érdeklődők, valamint a munkaviszonyban állók képzését finanszírozó munkaadók részére. A mindenkori piaci lehetőségeknek, igényeknek megfelelően nem csak a székhelyén, hanem az egész ország területén kiépítette vidéki irodáit és nyújtja a képzési szolgáltatásokat.

Mostanában induló képzéseink:

A képző összes képzése