Képzők

Pallasz Group Nonprofit Kft. Képző értékelése

Kapcsolat:

Székhely: Magyarország 1077 Budapest Király utca 51. félemelet 3. (105. csengő)

Tel: 30/723-3179

E-mail: info@pallaszgroup.hu

Web: www.pallaszgroup.hu


Magunkról:

A Pallasz Group Nonprofit Kft. elsősorban felnőttképzéssel, illetve a szak- és felnőttképzéshez kapcsolódó kutatással és fejlesztéssel foglalkozik.

Vezető munkatársaink komoly tapasztalatokkal, valamint kiterjedt oktatói és szakértői kapcsolatokkal rendelkeznek az oktatás, a felnőttképzés, a pályázatírás és a projektmenedzsment terén.

Képzési tevékenységünket 2014 nyarán kezdtük meg, munkaviszonyban állók számára szervezett kiscsoportos angol és német nyelvtanfolyamokkal.

Ezzel párhuzamosan kezdtük meg a felnőttképzési tevékenység folytatására feljogosító engedély megszerzésére irányuló kérelmünk, illetve minőség-irányítási rendszerünk kidolgozását. Felnőttképzési engedélyünket 2014. október 13-án vették nyilvántartásba, E-000822/2014. számon.

Cégünk stratégiája a fokozatos fejlesztés: a minél magasabb szintű képzési tevékenység megvalósítása érdekében kezdetben kevés szakmacsoportban és szakirányban szerveztünk képzéseket, azokban, ahol a legnagyobb szakmai háttérrel és oktatói tapasztalattal rendelkezünk. Ez alapján került kiválasztásra a Szociális szolgáltatások és a Közgazdaság szakmacsoport, a nyelvi és az informatikai képzések mellett. Képzéseink körét az esetleges munkáltatói vagy egyéni igényeknek, valamint a pályázati lehetőségeknek megfelelően bővítjük, így egészült ki képzési kínálatunk Mezőgazdaság és Ügyvitel szakmacsoporthoz tartozó képzésekkel.

Képesítések, elismerések

Mostanában induló képzéseink:

A képző összes képzése