Főoldal

Tartalomjegyzék

Főoldal Jelentkezés tanfolyamokra
Képző regisztráció Képzők keresése
Regisztráció magánszemélyként Regisztráció támogatóként
Tanfolyamkeresés


JóKépzés.hu főoldal A főoldalon egy általános tájékoztatást kap az idelátogató a közeljövőben induló tanfolyamokról, legfrissebb hírekről, a weboldal céljáról. Itt látható az oldal szolgáltatójának, a Munkástanácsok Országos Szövetségének a logója, illetve lehetőség van feliratkozni a JóKépzés hírlevelére. A hírlevelekben újonnan induló képzések, oktatással és az oldallal kapcsolatos hírek, információk kapnak majd helyet.

Az első öt boxban a következő egy hétben induló képzésekből jelenik meg véletlenszerűen 2-2 tanfolyam, külön mutatva az OKJ-s, a Támogatott képzéseket, a Nyelvtanfolyamokat, a Budapesti és az egyéb tanfolyamokat. A megjelenő oktatások minden oldalfrissítéskor változnak. Az adott képzés utáni Tovább » gombra kattintva megtekinthetjük a képzés részletes leírását, illetve lehetőségünk van jelentkezni is rá. Amennyiben esetleg valamelyik tipusból nem lenne aktuálisan képzés, Jelenleg nincs az adatbázisban tanfolyam szöveg jelenik meg.

Ha szeretnénk megtekinteni az összes, abba a boxba tartozó képzést, csak kattintsunk a kívánt doboz címsorára.

A következő boxban jelenik meg a két legfrissebb hír. Szintén a Tovább » gombbal juthatunk el a teljes hír elolvasásához. A boksz címsorára (Hírek) kattintva megtekinthetjük a korábbi híreket.

A hetedik boxban látható a Munkástanácsok Országos Szövetségének a logoja.

A nyolcadik boxban a hírlevél feliratkozás kapott helyet. Ehhez mindössze a nevünket és az e-mail címünket kell megadni, majd a Feliratkozás gombra kattintani. Később lehetőségünk van a hírlevélről való leiratkozásra is.

A jobb alsó sarokban, a Rólunk pont alatt olvasható pár mondatban, hogy miért is jött létre ez a weboldal és mi a célja.