Képzők keresése

Tartalomjegyzék

Főoldal Jelentkezés tanfolyamokra
Képző regisztráció Képzők keresése
Regisztráció magánszemélyként Regisztráció támogatóként
Tanfolyamkeresés


Keresés a képző intézmények között

JóKépzés.hu Menü Képzők közti kereséshez nincs szükség regisztrációra vagy bejelentkezésre.

Kattintsunk a felső menüsorban a Képzők-re. A megjelenő listában böngészhetünk az intézmények között. A lista tetején jobb oldalt láthatunk egy Oldal választót, amennyiben több oldalnyi a találati lista, itt tudunk előre és vissza lapozgatni, a lista elejére vagy végére ugrani, illetve legördülőbőlis kiválaszthatjuk a keresett oldalt. Oldalválasztó a képzőlista tetején

Minden cégnek láthatjuk a nevét, székhelyét, legfontosabb elérhetőségeit és egy rövid bemutatkozót. Az Adatlap-ra kattintva megtekinthetjük az összes információt, képet, elismerést, a teljes bemutatkozó szöveget amiket a képző megadott magáról, illetve a közeljövőben induló képzései is megjelennek.

Szűrés, keresés a képzők közt

Többféle szűréssel, rendezéssel tehetjük könnyebbé a megfelelő intézmény kiválasztását. Egyszerre több feltételt is megadhatunk, kiválaszthatunk

Szűrés város alapján

A legördülő listából válasszuk ki a keresendő várost, majd kattintsunk a Szűrés gombra. Ezek után már csak azon képzőket fogjuk látni a listában, akik ezt a várost bejelölték.

Név szerinti keresés

A keresés mezőbe írjunk be a keresendő képző nevét, majd nyomjunk a Szűrés gombra.

Képzőlista rendezése

A Rendezés utáni legördülőből kiválaszthatjuk hogy mi alapján szeretnénk sorba rendezni a képzőket. Nevük szerint A-Z-ig, vagy nevük szerint Z-A-ig.