Regisztráció magánszemélyként

Tartalomjegyzék

Főoldal Jelentkezés tanfolyamokra
Képző regisztráció Képzők keresése
Regisztráció magánszemélyként Regisztráció támogatóként
Tanfolyamkeresés


Regisztráció magánszemélyként

Bejelentkezés/Regisztráció ikon Kattintsunk a képernyő tetején található, kék keretbe foglalt emberke ikonra. Ha az egeret az ikon fölé visszük, a színe narancssárgára változik, és buborékszövegben megjelenik az ikon funkciója.

Kattintás után az oldal tetején lenyílik egy kék sáv, amibe található a bejelentkezéshez szükséges e-mail címet és jelszót kérő beírómező, illetve a regisztráció gomb. Újboli kattintásra ez a felső sáv visszacsukódik eredeti méretére.

Bejelentkezés/Regisztráció sáv

A regisztráció megkezdéséhez nyomjunk a Regisztráció feliratra. A megjelenő űrlapon a Regisztráció típusánál válasszuk a Magánszemélyt, majd adjuk meg a kért adatokat.

A csillaggal jelzett mezők kitöltése kötelező!

Az adatok megadása után nyilatkozni kell az Általános szerződési feltételek elfogadásáról illetve lehetőségünk van a JóKépzés.hu hírlevelére feliratkozni, így értesülhetünk a friss információkról, új képzésekről.

A Regisztráció gomb megnyomásával küldhetjük el jelentkezésünket.

Amennyiben kihagytunk egy kötelező adatot, a rendszer nem engedi elküldeni a regisztrációt, és felugró ablakban figyelmeztet a hiány pótlására.

Hiányzó adatra figyelmeztetés

A rendszer szintén ellenőrzi az e-mail cím formátumának helyességét. A hibásan megadott címről felugró ablakban figyelmeztet.

Hibásan megadott e-mail cím formátumra figyelmeztetés

A regisztrációkor megadott adatainkkal az ott megadott e-mail címre a rendszer egy automatikus üzenetet küld. Ebben található egy megerősítő link. A linkre kattintva aktiválhatjuk regisztrációnkat, a JóKépzés.hu oldalra a belépés csak ezek után válik lehetővé

Belépés után lehetőségünk van a regisztrációkor megadott adatok módosítására, illetve az akkor nem megadott adatok kitöltésére. Ezt a felső, Belépés/Regisztráció ikonra kattintva megjelenő sávban található Adatmódosítás linkre kattintva tehetjük meg.

Kijelentkezéshez szintén nyissuk le a panelt és jobb oldalon, a Regisztráció helyén kattintsunk a Kijelentkezés feliratra.