Tanfolyamkeresés

Tartalomjegyzék

Főoldal Jelentkezés tanfolyamokra
Képző regisztráció Képzők keresése
Regisztráció magánszemélyként Regisztráció támogatóként
Tanfolyamkeresés


A keresőpanel

Az oldalon található tanfolyamok kereséséhez használjuk az oldal tetején található keresőpanelt. A panel minden aloldalon látszik, így nincs szükség a főoldalra való visszalépéshez hogy keressünk a tanfolyamok közt.

Keresőpanel

Lehetőségünk van egy egyszerűbb, Kulcsszavas keresésre, illetve a részletesebb, Összetett keresésre is. Mindkét esetben kereshetünk csak az OKJ-s, csak a Támogatott, csak a Nyelvi vagy csak a Budapesti tanfolyamok között.

A panelt a tetején található mínusz jellel kis méretűre csukhatjuk össze a kényelmesebb böngészés érdekében. Összecsukás után az ikon plusz jelre cserélődik ki, amire kattintva a keresőpanel eredeti méretére nyílik ki.

Összecsukott keresőpanel

Tanfolyamok kereséséhez nem szükséges sem regisztráció, sem bejelentkezés. Bárki, aki az oldalra ellátogat, használhatja ezt a funkciót.

Keresési lehetőségek gombok Kék betűszín jelöli azt a funkciót amelyiken éppen állunk, míg szürke a választható másik lehetőséget. Ha az egeret a gomb fölé visszük, annak színe narancssárgára változik.

Kulcsszavas keresés

A kulcsszavas kereséshez a Kulcsszó szöveg utáni beviteli mezőbe írjuk be a keresendő szavakat, kifejezéseket. Több szót is megadhatunk ,-vel elválasztva.

A beviteli mező alatt jelölőnégyzetekkel megadhatjuk, hogy csak az OKJ-s, csak a Támogatott, csak a Nyelvi vagy csak a Budapesti képzések közt szeretnénk keresni. Egyszerre több is bejelölhető.

Kereső ikon A keresés elindításához kattintsunk a beviteli mező utáni nagyító ikonra.

Összetett keresés

Az összetett keresésben is megmaradnak a kulcsszavasnál már megismert funkciók. Ezek bővülnek ki további keresési, szűrési feltételekkel. Az összes mező kitöltése nem kötelező!

  • Szűkíthetjük a keresést Ár szerint –tól –ig értékek megadásával
  • Kilistázhatjuk csak egy bizonyos dátum után induló tanfolyamokat, csak hétvégi vagy csak hét közbeni órákat. A képzés kezdete beviteli mezőbe írjunk be egy tetszőleges dátumot, illetve jelöljük be, hogy mikori órák érdekelnek minket.
  • Kereshetünk csak bizonyos településeken tartott képzéseket a Város utáni legördülőből kiválasztva. Amennyiben regisztrált (és bejelentkezett) felhasználók vagyunk, kereshetünk a megadott lakhelyünktől bizonyos km-s körön belüli tanfolyamokat is.
  • Ezen kívül szűrhetünk csak bizonyos képzésekre. Ehhez a legördülőből válasszuk ki a megfelelő tanfolyamot. Újabb tanfolyam hozzáadásához kattintsunk a sor utáni plusz jelre.

A találati lista

A keresés ikon megnyomása után a panel alatt, a tartalmi részen jelennek meg a beállított paramétereknek megfelelő találatok.

A találatok rendezése

A lista tetején egy legördülőből kiválaszthatjuk, mi szerint szeretnénk sorba rendezni a képzéseket. A következő lehetőségeink vannak:

  • Képző neve szerint A-Z-ig
  • Képző neve szerint Z-A-ig
  • Képzés ára szerint növekvő
  • Várható indulás szerint növekvő

Oldalválasztó a találati lista tetején Ez alatt megjelenik hogy összesen hány találat van, illetve tőle jobbra egy navigáló mező. Több oldalnyi találat esetén kiválasztott oldalra léphetünk, ugorhatunk a következő illetve előző oldalra, vagy azonnal a találati lista elejére illetve végére.

Képzés találati lista

A lista elemei

A találati lista egyes elemeinek a felépítése azonos.

Baloldalon található a képző cég logoja (amennyiben még nem töltött fel, úgy egy alapból beállított kép található itt)

Mellette látható a tanfolyam megnevezése, melyet aláhúzás tesz kiemeltté.

A név alatt látható a képzésről pár fontosabb információ. A képzés helye, ára, a képző neve (mely egyben link is, a képző cég bemutatkozó oldalára visz), a képzés várható indulása, egy rövid leírás illetve link a jelentkezéshez és a képzés részletes leírásához.

A jobboldalon pár ikon jelez további fontos adatokat a képzésről. Az ikonok a következők lehetnek:

OKJ-s képzés ikon OKJ-s képzés
Támogatott képzés ikon Támogatott képzés
A képzés hossza ikon (a beleírt szám jelöli hogy hány óra) A képzés hossza (a beleírt szám jelöli hogy hány óra)
Heti 5-10 óra képzés ikon Heti 5-10 óra képzés ikon
Heti 3-5 óra képzés ikon Heti 3-5 óra képzés ikon
Heti 1-2 óra képzés ikon Heti 1-2 óra képzés ikon
Rugalmas képzési napok ikon Rugalmas képzési napok
Hétköznapi órák ikon Hétköznapi órák
Hétvégi órák ikon Hétvégi órák