Tudástár

Szűrés

Bejegyzés per oldal:
Összesen 13 találat
Oldal:

Akkreditált képzés

Akkreditált képzések, melyek egy szakértői minősítésen esnek át, többnyire rövid időtartamú képzések

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek, azokat a feltételeket rögzítik ,amelyeket el kell fogadnia azoknak a képzőknek , akik képzéseiket ajánlani akarják a honlapon,illetve azoknak a képzésre jelentkezőknek, akik a weblapon keresztül jelentkeznek be a képzési programokra.

Egyéb képzések

Ide tartoznak azok a képzések, amelyek nem tartoznak a nyelvi, vagy az OKJ képzések közé. Ide tartoznak a hatósági képzések, amelyek a jogszabály által előírt feltételek között folynak,valamilyen munkakör betöltésének feltételei de többnyire rövidebb időtartam alatt elsajátíthatóak .Ide tartoznak a betanító képzések, a továbbképzések,a tréningek,és minden olyan képzés, amely valamilyen többnyire rövidebb idő alatt elsajátítható szakmai ismeretet nyújt.

Ifjúsági Garancia VEKOP 8.2.1-15-2015-00001

Tájékoztató az Ifjúsági Garancia Rendszer keretében megvalósuló Ifjúsági Garancia (Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program 8.2.1-15-2015-00001) munkaerő-piaci programból nyújtható (ajánlott és elfogadott) munkaerő-piaci képzés támogatásáról

Részletek »

Irányár

A képzésért fizetendő ár, amennyiben ahhoz nem járul támogatás

Képzési díj

Az a képzésért fizetett díjazás,mely a képzésben résztvevő a képzésben való részvételért, az oktatásért fizet. Ez tartalmaz minden az oktatással kapcsolatban felmerülő költséget /anyagköltség, oktatói díj, géphasználat, védőeszközök , tananyagok költsége stb/. A képzési díj a csoport létszámtól függően változhat.

Nyelvi képzések

Valamelyik idegen nyelvvizsgára felkészítő, vagy nyelvi ismeretet nyújtó képzések, melyek lehetnek általános nyelvi képzések, és szakmai nyelvi képzések. A szakmai nyelvi képzések a szakmacsoportokhoz kapcsolódóan kerülnek besorolásra,hiszen ezek a programok egy-egy szakma szókincsére épülnek.

OKJ képzések

Az Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakmákban szervezett képzések, melyek az állam által elismert szakképesítést nyújtanak. E képzések szakmai követelményeit, óra számait és egyéb feltételeit jogszabályok rögzítik.

Tájékoztató az igénybe vehető foglalkoztatást elősegítő képzésben történő részvétel támogatásáról (2019)

A támogatás célja Az elhelyezkedés, illetve a munkahely-megtartás esélyeinek növelése képzésben történő részvétel támogatásával.

Részletek »

Támogatott ár

Azt az árat jelenti, amelyet a képzésben résztvevőnek kell fizetnie, azoknál a képzéseknél, amelyhez támogatás kapcsolódik. 100%os támogatás esetén ez az ár 0 Ft.