Hálózati rendszerüzemeltető (Pest Megyei szám) - Barhács és Társa Szervezési, Oktatási és Szolgáltató Kft.

Képzés bemutatása:

A képesítéssel rendelkező képes: - munkájában alkalmazni az alapvető hálózati fogalmakat és technológiákat; - hálózati operációs rendszerek telepítésére, üzemeltetésére és karbantartására; - kisebb helyi hálózatot kiépíteni, felügyelni és menedzselni; - LAN/WAN hálózati eszközök telepítésére, konfigurálására és üzemeltetésére; - LAN/WAN hálózatok tesztelésére, hibaelhárítására; - LAN/WAN hálózatok biztonságát biztosítani; - kisebb otthoni, irodai (SOHO) és közepes méretű hálózatok hálózatfelügyeleti és hálózattervezési feladatait elvégezni; - informatikai biztonsági eszközöket, tűzfalakat és vírusvédelmi szoftvereket telepíteni és konfigurálni; - vezeték nélküli hálózatot telepíteni, konfigurálni és üzemeltetni; - VoIP rendszereket telepíteni, konfigurálni és üzemeltetni.

Képzettséggel betöltendő munkakör:

A munkaterületének rövid leírása: A Hálózati rendszerüzemeltető a kis- és közepes vállalat, intézmény, szervezet informatikáért felelős vezetőjének közvetlen munkatársa, vagy kihelyezett informatikai szolgáltatásokat végző cégben első szintű támogatói feladatokat lát el. Megfelelő mélységű (elméleti és gyakorlati) informatikai, hálózati ismeretei birtokában részt vesz a munkahely infokommunikációs hálózatának kialakításában és működtetésében. Koncepcionális kérdésekben feladata elsősorban a döntések előkészítése, míg megvalósításban a koordináló feladatok ellátása. Együttműködik a rendszerszervezőkkel, szoftverfejlesztőkkel. Felelősségi körébe tartozik a vállalatnál működő informatikai hálózati eszközök összehangolt működésének és folyamatos frissítésének biztosítása, melynek révén hozzájárul a szervezet teljesítményének folyamatos növeléséhez, a szervezet céljainak eléréséhez. A Hálózati rendszerüzemeltető készségei megfelelnek az ágazati belépő és középszintű iparági vizsgák minősítési követelményeinek.

Szakmai követelmények:

11997-16 Hálózati ismeretek I. 12003-16 Hálózati ismeretek II.

A jelentkezés feltételei:

  • szakmai orvosi alkalmasság nem szükséges
  • A képzésről további információ a képzőnél: Tel.: 216-4658

Megszerezhető végzettség

Hálózati rendszerüzemeltető

Általános tudnivalók:

A képzés hossza: 400 óra

A képzés várható indulási ideje: 2019-03-25

Várható befejezése: 2019-06-05

Jelentkezési határidő: 2019-03-25

Jelentkezés helye: Magyarország, 1089 Budapest, Vajda Péter utca 10/a

Képzés helye: Magyarország, 1089 Budapest, Vajda Péter utca 10/a

Képzés helye: , 1089 Budapest, Vajda Péter 10/a

Támogatott képzés?
Támogató intézmény: Pest Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja

OKJ-s képzés?

Minimum fő: 10

Maximum fő: 12

Eddigi jelentkezések: 0

Időbeosztás: Hét közben délelőtt

Árak / támogatás

Irányár: 203 280 Ft

Vizsgadíj: 30 000 Ft

Támogatás leírása/feltétele: Jelentkezés: A lakóhely szerinti illetékes Foglalkoztatási osztályon (Munkaügyi kirendeltség)Tovább a képző adatlapjára »

Jelentkezés a tanfolyamra

Amennyiben Ön regisztrált felhasználónk, kérem, jelentkezzen be!

év hónap nap
vagy
vagy
Tartózkodási hely* Az a hely, ahol életvitelszerűen él
*-gal jelzett adatok kitöltése kötelező!