Képzők

Szak-Instrukt Kft. Képző értékelése

Kapcsolat:

Székhely: Magyarország 1088 Budapest Szentkirályi utca 11. Fsz.3.

Tel: 061/338-0068

E-mail: oktatas@szak-instrukt.hu

Web: jogositvany-tanfolyam.hu


Magunkról:

A Szak-Instrukt oktatásszervező, oktató, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft-t 1993. januárjában alapítottuk. Egyik fő tevékenységünk a felnőttképzés.
Képzési kínálatunkban az OKJ-ben szereplő szakmák, ill. hatósági jellegű szakképzések egyaránt szerepelnek. Az FVSZ alapító tagjai és 1997. december 10. óta minősített képzője vagyunk. A Nemzeti Közlekedési Hatóság kijelölt vizsgahelye vagyunk 1998. óta.
2002-ben az elsők között lettünk akkreditált képző (0020 lajstromszámon), melyet azóta kétszer megújítottunk, egyszer FAT intézmény-ellenőrzésen is teljesítettünk.
A jogszabályi változásoknak folyamatosan eleget teszünk, rendelkezünk a szükséges hatósági és egyéb engedélyekkel.
Nyilvántartásba vételi szám:E-000511/2014

Holnapunk a www.jogositvany-tanfolyam.hu linken található, amelyen tájékoztatjuk az érdeklődőket képzési kínálatunkról és elérhetőségünkről.

1993. óta folyamatos együttműködési megállapodásunk van a Fővárosi, illetve Pest Megyei Munkaügyi Központtal az alábbi tanfolyamokra: könnyűgépkezelő (targoncavezető); nehézgépkezelő (földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő); kisteljesítményű kazán fűtője; kereskedő, boltvezető; élelmiszer- és vegyi áru eladó; biztonsági őr; takarító; kategóriás képzések (C, D, c+E kategória), GKI árufuvarozó (korábban belföldi és nemzetközi árufuvarozó), GKI autóbuszvezető (korábban belföldi és nemzetközi autóbuszvezető). Ez idő alatt több száz munkanélküli hallgatót képeztünk ki sikeresen.

Részt vettünk a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal által indított „Lépj egyet előre” I-II. és II/B. programokban, ahol 2008 és 2010. között 548 főt képeztünk ki az alábbi képzéseken: nehézgépkezelő; személy- és vagyonőr; könnyűgépkezelő (targoncavezető); takarító; mezőgazdasági gépkezelő; EDCL; panziós, falusi vendéglátó; gépjárművezető képzések: „C”, „c+E” kategória, belföldi és nemzetközi árufuvarozó.

Ezeken kívül külső felkérésre kihelyezett tanfolyamokat is szervezünk: gépkezelő tanfolyamokat a Bricostore Hungária Kft. több telephelyén 1998. óta folyamatosan (pl. Győrben, Budakalászon, Törökbálinton, Csömörön; összességében több száz dolgozójukat képeztük ki), a Penta Kft-nél (2001. december és 2002. január között 200 dolgozót képeztünk) és Pomázon az ICO Kft-nél.
A taxisoknál 1994-ben életbe lépett rendelet értelmében a 6x6 Taxi kb. 600 taxisofőrjének szerveztünk taxi gépkocsivezető és taxi vállalkozó tanfolyamot.
Vállalkozási szerződésünk van a Készenléti Rendőrséggel, munkavállalóik számára C, c+E és D kategóriás képzéseket bonyolítunk.
Tavalyi évben a Volánbusz Zrt. 38 dolgozóának szervezünk Targoncavezető és Emelőgépkezelő OKJ-s és hatósági tanfolyamot és vizsgát.
Paár György egyéni vállalkozó munkavállalóit is képeztük és vizsgáztattuk Targoncavezetőnek, Emelőgépkezelőnek és Földmunka-, rakodó és szállítógép kezelőnek.
Felnőttoktatóink létszáma az elmúlt 3 évben 27 fő volt, akiket az induló képzéseknek megfelelően alkalmazunk. Valamennyien megfelelnek az előírt iskolai végzettségnek és szakmai képzettségnek. Rendszeres továbbképzésüket biztosítjuk a különböző formában (Nemzeti Közlekedési Hatóság, NSZFI, BKIK, FVSZ előadások, vizsgák).

Vizsgaeredményeink az OKJ-s képzések esetében szinte 100%-osak, a gépjárművezető képzéseknél – a részvizsgákon – vannak sikertelenségek, de végeredményben itt is közel 100% az eredményesség.

A képzések végén a résztvevőkkel és az oktatókkal elégedettségi kérdőívet töltetünk ki anonim módon, amelyeket a tanfolyamvezető és a képzési vezető összesít tanfolyamonként. Ennek pozitív 80-100 %-os eredménye van.

A végzett , képzéseinkben Résztvevőknek segítséget nyújtunk az elhelyezkedéshez is. Több éves kapcsolatot tartunk fel a Waberer’s Zrt-vel, melynek keretében egy képviselőjüket meghívjuk a GKI képzések megnyitójára, hogy tartson előadást a cég által kínált lehetőségekről. Több végzett hallgatónak sikerült is elhelyezkednie a cégnél.
A targoncavezető képzésen résztvevőket kiajánljuk a bevásárlóközpontoknak, az élelmiszer- és vegyi áru-eladókat pedig az üzleteknek, ahol szakmai gyakorlatukat töltötték.

Mostanában induló képzéseink:

A képző összes képzése